top of page
custom_art.png

Schilderij op maat

Een origineel cadeau aan jezelf of aan iemand van wie je houdt

Stap 1: Kies een formaat

 

Meet de ruimte op die je vrijgemaakt hebt voor het kunstwerk en bedenk of deze ruimte vraagt om een verticaal of horizontaal kunstwerk. Heb je hier hulp bij nodig, dan kun je een foto van de ruimte mailen naar artbyilonabal@gmail.com.

Stap 2: Kies het onderwerp

 

In mijn portfolio kun je zien welke onderwerpen en voorwerpen ik schilder. Daaruit kun je een keuze maken (ik schilder bijv. geen mensen, dieren, stadsgezichten etc.) Een uniek schilderij wordt het in ieder geval, want ik maak nooit 2x hetzelfde. 

 

Daarnaast kan je nadenken over de sfeer die het moet uitstralen en het kleurenpalet dat matcht met de ruimte waarin het werk komt te hangen.

Stap 3: Jouw meesterwerk!

 

Vooraf bespreken we al jouw wensen. Dit kan via de mail, videochat of in mijn atelier in Rotterdam. Zodra ik alle informatie heb ga ik aan de slag! Tijdens het hele creatieve proces van de schets tot aan het definitieve kunstwerk wordt je betrokken. Tijdens het proces zal ik foto’s sturen, zodat je ziet hoe jouw idee tot leven komt op het doek. Wil je liever verrast worden als het doek klaar is, dan kan dat natuurlijk ook!

Wil je graag een schilderij op maat laten maken?
Neem dan 
contact op met mij voor een vrijblijvende offerte. 

bottom of page